Budúci týždeň nás čaká už posledný, pätnásty v poradí. Projekt podporený Nadáciou Pontis/Nadačným fondom Slovenských elektrární v Nadácii Pontis. Každý jeden bol iný, hlavne tematicky, ale obsahovo takmer rovnaký - cez rôzne aktivity, metódy aj formy, rovesnícke vzdelávanie a zážitok si pripomenúť, zopakovať a utvrdiť známe, možno trošku zabudnuté vedomosti. Aplikovať ich do praxe netradičným a neformálnym spôsobom.
Ten dnešný bol zo sveta gastronómie. Niesol sa v znamení rôznych chutí, spoznávanie nových, trošku zdravších verzií, ale aj v odovzdávaní praktických skúseností mladším kamarátom, našim škôlkarom. Spolu si upiekli vlastnú pizzu. Takú ozajstnú, so všetkým, čo k tomu patrí.
Popoludňajšia časť bola zameraná na prípravu na vyučovanie. Rôzne typy pracovných listov s dôrazom na samostatnú prácu. Niekto to zvládol s menšou pomocou, iný úplne sám. Pomaly sa pripravujeme na to, že možno o pár dní alebo týždňov ostanú doma. Vedieme ich k samostatnej práci, k čítaniu s porozumením, vedieme ich k tímovej práci, lebo aj to je spôsob, ako si vzájomne pomôcť. Či to bude stačiť, ukáže čas.
M. Podolinská
22. 10. 2024 - Deň jablka je dňom, kedy si pripomíname dôležitosť tohto ovocia. So žiakmi 3-4.ročníka sme spoločne vytvorili „... >> čítaj viac
22. 10. 2024 - Príroda je našou súčasťou a my vnímame jej premeny, ktoré sa dejú v tomto čase. Zároveň je to zmena pre rastliny, zvi... >> čítaj viac
19. 10. 2024 - Počas jesenných dní sa na našej škole opäť rozbehla tradičná tvorivá aktivita – tvorba jesenných ikebán. Žiaci ... >> čítaj viac
>> všetky aktuality